PRISHTINA B.H

CALL CENTER

Tel.
+41 22 34 44 025
Mob.
+41 79 62 63 395
E-Mail.

Kontakt

Zvicërr
Prishtina B.H
Rue de Lyon 67
CH-1203 Genève
 
Tel.  +41 22 34 44 025
Mob. +41 79 62 63 395
Fax.  +41 22 34 44 026

www.prishtina-bh.com
info@prishtina-bh.com

 

 

Kosovë
Prishtina H.H
Rruga: Adem Jashari p.n.
60000 Gjilan

Tel:   +381 28 0328 000
Mob:  +377 44 125 607

Call Center

Tel.
+41 22 34 44 025
Mob.
+41 79 62 63 395
E-Mail.

Lidhje bankare

Bank:
PostFinance
Konto:
17-445939-3
IBAN:
CH6509000000174459393
BIC:
POFICHBEXXX
 Swiss  Germania  Edelweiss air RIA Money Transfer
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.