PRISHTINA B.H

CALL CENTER

Tel.
+41 22 34 44 025
Mob.
+41 79 62 63 395
E-Mail.

Mirë se erdhët te Kompana Prishtina B.H

Mirësevini në web-portalin e kompanise Prishtina B.H Reisebüro, aty ku fluturimi shëndrohet në kënaqësi!

Gëzohemi, dhe kemi nderin që në emrin e agjensionit Prishtina B.H , t`ju përshendesim me anën e web-portalin tonë, ku ju dëshirojm udhëtime të rehatshme.

Call Center

Tel.
+41 22 34 44 025
Mob.
+41 79 62 63 395
E-Mail.
 Swiss  Germania  Edelweiss air RIA Money Transfer
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.