PRISHTINA B.H

CALL CENTER

Tel.
+41 22 34 44 025
Mob.
+41 79 62 63 395
E-Mail.

Mirë se erdhët te Kompania Prishtina B.H

Mirësevini në web-portalin e kompanise Prishtina B.H Reisebüro, aty ku fluturimi shëndrohet në kënaqësi!

Gëzohemi, dhe kemi nderin që në emrin e agjensionit Prishtina B.H , t`ju përshendesim me anën e web-portalin tonë, ku ju dëshirojm udhëtime të rehatshme.

Lajme

10.10.2013

Prishtina B.H tash e tutje ju ofron të gjitha shërbimet e pasagjereve te saj me metodat ma bashkëkohore në internet.

lexo më tutje

 Swiss  Germania  Edelweiss air RIA Money Transfer
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.